Missie en Visie

Wij zijn Stip. Samen meer dan uniek!

Wij zijn Stip. Een stichting voor openbaar basisonderwijs in Hilversum. We kijken altijd verder!

Wij geloven dat ieder kind met de juiste aandacht verder komt. Diversiteit is onze kracht. Elke STIP-school is uniek. Daarom is er altijd een school die bij een kind past. Je vindt ons met 19 locaties door heel Hilversum. Samen maken we het verschil met goed en waardenvol onderwijs waar iedereen welkom is. Zo vergroten we kansen voor alle kinderen. Dat is onze Stip op de horizon.

Samen meer dan uniek

Dat zijn we! Met 15 openbare basisscholen bieden we een divers aanbod aan openbaar basisonderwijs. Want elke school is uniek op zijn eigen manier! Klein of groot. En van tweetalig of internationaal tot een onderwijsconcept als Dalton of de vrijeschool. Alle kinderen en leerkrachten zijn bij ons welkom. Samen meer dan uniek!

Talentontwikkeling met Stip op één

Praktisch talent of extra uitdaging nodig? Bij ons staat het kind en zijn of haar behoefte centraal. Iedereen mag zichzelf zijn. We kijken naar de unieke talenten van elk kind en wat of hij of zij nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen.

Bijdragen aan onze wereld

Met lef werken wij aan een maatschappij voor nu en de toekomst. Onze leerlingen krijgen alle ruimte om zich te ontwikkelen. In ons onderwijs nemen we ook de wereld van nu mee. Met onderwerpen als gelijkwaardigheid, inclusiviteit, diversiteit en digitalisering.