Digiteach

11 juni 2024   |   74 keer bekeken

Goed nieuws voor het onderwijs!

Wat is Digiteach?

Digiteach biedt korte, direct toegankelijke online-instructievideo’s voor het vak rekenen. Deze video's, ondersteund door AI-tools zoals ChatGPT, zijn ontworpen om de onderwijscontinuïteit te waarborgen zonder extra werkdruk voor onze hardwerkende leerkrachten. Ze zijn (als ze af zijn) volledig gratis beschikbaar als open leermateriaal. Op dit moment zijn de groepen 6 en 7 van de Lorentzschool en de Gooise Daltonschool onze pilotscholen die hieraan meewerken binnen onze stichting.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het Digiteach project, ons innovatieve initiatief voor digitale ondersteuning van leerkrachten, nog twee jaar extra financiering heeft ontvangen van Kennisnet! Dit betekent dat we de succesvolle aanpak van Digiteach kunnen voortzetten en zelfs uitbreiden naar meer scholen.

Innovatie in het onderwijs Naast het gebruik van avatars en AI-gestuurde stemmen, zal het materiaal binnenkort beschikbaar zijn op platforms zoals Wikiwijs. We delen ook ‘EDUprompts’ om effectief gebruik van AI in het onderwijs te bevorderen.

Dit is een geweldige kans om onderwijsinnovatie te omarmen en te integreren in ons curriculum. Laten we samen de toekomst van het onderwijs vormgeven!

Klik op deze link voor het eerder verschenen artikel over dit project op de website van Kennisnet.

Blijf op de hoogte voor meer updates en ontwikkelingen!

Media
  • DigiTeach