Invalleerkracht voor de groepen 3 tot 8 (diverse scholen)

11 februari 2021   |   164 keer bekeken

Afwisseling en veel leren?

Kom werken als invalleerkracht!

Dankzij jou hoeft er geen klas naar huis! 

 • Wil jij graag veel afwisseling maar wél een vast salaris? 
 • Vind je het interessant om ervaring op te doen met veel verschillende onderwijsconcepten en scholen?
 • Heb je ervaring maar ben je (nog) niet toe aan een vaste school of je eigen groep? 
 • Zie je nog geen geschikte vacature maar wil je wel al aan de slag bij Stip Hilversum?

 

Word dan invalkracht bij onze invalpool!

Als een van onze vaste leerkrachten niet voor de klas kan staat, maken wij gebruik van onze eigen invalpool. Dit is een team van leerkrachten in dienst bij onze stichting. Wij zoeken regelmatig collega's die het leuk vinden om op onze scholen in verschillende groepen in te vallen! Hoe lang je voor dezelfde groep staat verschilt enorm. Dat kan een losse dag zijn, maar soms hebben we je ook voor een langere periode nodig.


Onze nieuwe collega:

 • Beschikt over een bevoegdheid om les te geven in het Primair Onderwijs en vindt het prettig om breed inzetbaar te zijn.
 • Heeft interesse om in te vallen in groep 3-8 (affiniteit met werken in midden- en bovenbouw is noodzakelijk).

 

Wat ga je doen?

Jij:

 • Vervangt bij afwezigheid van de vaste leerkracht.
 • Geeft les en begeleidt de leerlingen volgens het bestaande lesplan.
 • Creëert een pedagogisch klimaat waarin leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen.
 • Zorgt voor een goede overdracht na de vervangingsdag(en).
 • Neemt bij langer durende vervanging (in overleg met de schooldirecteur) deel aan teamvergaderingen en teamactiviteiten.

 

Wij bieden:

 • Inschaling in L10.
 • Een jaarcontract met de intentie om deze, bij gebleken geschiktheid, om te zetten in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een vast salaris: wanneer je niet vervangt werk je op je ‘stamschool’. Stip biedt jou een stamschool waar je altijd werkzaamheden kunt verrichten.
 • Je krijgt de kans om werkervaring op te doen bij alle 16 scholen van Stip waar je met open armen wordt ontvangen.
 • Je maakt kennis met een grote diversiteit aan onderwijsconcepten.
 • Collectiviteitskorting op diverse verzekeringen en andere producten.
 • Korting op de kosten van je sportabonnement via bedrijfsfitnessonline, een fiets-privé regeling en een fiscale regeling voor woon-werkverkeer.
 • Je hebt vanuit de invalpool de mogelijkheid om te reageren op interne vacatures binnen Stip.
 • We bieden een passend begeleidingstraject en vele scholingsmogelijkheden bij de Stip Academie.

 

Hoe regelen we het voor jou?

 • De schooldirecteur is jouw aanspreekpunt voor de dagelijkse werkzaamheden.
 • De invalpool wordt aangestuurd door onze P&O-adviseur Lenie Verkerk. Bij haar kan je terecht voor verzuimmeldingen, verlofaanvragen en alle andere dingen die je mogelijk wil bespreken in het kader van je werkzaamheden voor Stip.
 • Wij werken ook met een app zodat je makkelijk bij ons aan kunt geven wanneer je beschikbaar bent. Ook bestaat de mogelijkheid andere voorkeuren aan te geven. Veel vrijheid dus.
 • STIP Hilversum werkt samen met het Mobiliteitscentrum van het OBT om de planning zo goed mogelijk te laten verlopen. 


Ben je geïnteresseerd? Daar worden wij blij van!

Stuur dan je cv via deze sollicitatie-link.

Jouw andere opties

 • Past werken vanuit de invalpool minder goed bij jou, maar wil je wel al aan de slag bij Stip Hilversum? Kijk dan naar de openstaande vacatures op onze website of meldt je aan voor de vacature update via vacature@stiphilversum.nl
 • Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, maar wil je nog niet meteen solliciteren? Je kan ook altijd vrijblijvend met ons in gesprek gaan en/ of een of meerdere van onze scholen bezoeken om sfeer te proeven.

Bel of mail dan met: Lenie Verkerk (P&O-adviseur) en bespreek de mogelijkheden: vacature@stiphilversum.nl of 035-6221370

Filmpjes
Vergoot je vakkundigheid
"Bij Stip word je gestimuleerd te blijven leren: Door het enthousiasme van onze directeur hebben wij ons verdiept in de opleiding Master Expertleerkracht Primair Onderwijs (MEPO) van de Hogeschool Utrecht. "
Cindy de Haas, Naomi Calis, Eva Arink

Lerende organisatie

Stip Hilversum is een lerende organisatie, die altijd in beweging is. We vinden het belangrijk de lerende organisatie verder uit te bouwen. Ook vinden we het essentieel de vakkundigheid van beginnende én ervaren leerkrachten, intern begeleiders en directeuren op hoog niveau te houden en te vergroten.
Dat doen we onder andere via:
 • Onze eigen Stip Academie
 • Kennisnetwerken (zoals het Netwerk Jonge Kind, Netwerk groep 8 en het ICT Netwerk )
 • Uitgebreide begeleidings- en een coachingstrajecten voor startende leerkrachten en IB-ers
 • Kweekvijvertrajecten voor internbegeleiders en directeuren
 • Daarnaast worden werknemers gestimuleerd zich te blijven ontwikkelen door opleidingen te volgen.

Op deze manier stimuleren we het leren met én van elkaar.Meedenken over innovatie en verbetering

Wij stimuleren medewerkers mee te denken over innovatie en verbetering. We vinden het belangrijk dat goede ideeën en initiatieven gehoord en gesteund worden. Bij de uitvoering van deze initiatieven zetten we zoveel mogelijk onze eigen medewerkers in, zodat er ruimte is voor talent én ontwikkeling.  De leerkrachten en andere medewerkers van de Stip-scholen gaan vernieuwingen niet uit de weg. Medewerkers van Stip Hilversum kenmerken zich dan ook door lef en ondernemerschap. 

Heb jij een goed plan? Deel het dan! 

Bij Stip Hilversum is er veel mogelijk.

Medewerkers weten dat – als er een goed onderbouwd plan ligt - er veel mogelijk is binnen Stip Hilversum. Hierdoor ontstaat beleid dat, daar waar mogelijk op alle niveaus van onderaf komt en waarbij de verantwoordelijkheid bij de professionals op de werkvloer ligt. Zo start er in schooljaar 2020 - 2021 een Klusklas voor kinderen met een praktisch talent.

Oog voor werkdruk

Stip Hilversum maakt werk van goed personeelsbeleid. Naast het vormgeven van de lerende organisatie, de uitgebreide begeleidings- en coachingstrajecten voor startende leerkrachten, inspirerende leerteams, kennisnetwerken en audits hebben we oog voor de ervaren werkdruk door leerkrachten. We willen graag dat leerkrachten zich zoveel mogelijk kunnen richten op wat ze het allerliefste doen: werken met leerlingen.

Helaas lukt het niet altijd om de ervaren werkdruk weg te nemen. Maar Stip Hilversum blijft zoeken naar oplossingen. Zo is Stip Hilversum in 2020 samen met CorDeo scholengroep en TNO een onderzoek gestart naar werkdruk en vitaliteit in het onderwijs. We onderzoeken hoe we de werkdruk in het onderwijs kunnen verminderen en de vitaliteit van leerkrachten kunnen vergroten. Op basis hiervan gaan we aan de komende jaren aan de slag met concrete acties.

Professionele invalpool

Het ziekteverzuim binnen Stip Hilversum ligt laag. Maar natuurlijk komt het ook bij ons voor dat medewerkers voor korte of langere tijd ziek zijn.

Kan jij door ziekte een dag niet werken, dan kun je vertrouwen op professionele leerkrachten uit onze eigen invalpool die jouw klas goed opvangen.  

Solliciteren bij STIP is een eitje!

1
2
3
4
5
6
Solliciteer in zes stappen bij Stip Hilversum
Kennismaken
Geschikt voor de vacature? Dan neemt de directeur  van de school contact met je op om kennis te maken.
Eerste gesprek
Je komt langs voor een kop koffie of thee en een goed gesprek.
Vervolggesprek
Hebben we een klik, dan volt er een tweede gesprek.
Contractvoorstel
We doen jou een passend voorstel.
In dienst
Welkom bij Stip Hilversum!

Er is altijd een Stip school die bij jou past

Elke school heeft nadrukkelijk een eigen gezicht en profiel. Er is dus altijd wel een werkplek die bij JOU past! Binnen Stip Hilversum is door de diversiteit aan scholen ruimte om je breder te ontwikkelen en loopbaanstappen te maken. Ben je eenmaal begonnen bij Stip Hilversum, dan houden we je het liefste binnenboord en denken graag met je mee over jouw wensen en ideeën om samen met jou het beste uit jouw potentie te halen.

Ben je benieuwd naar die diversiteit van onze scholen kijk dan hier.

Heb jij ook een ‘ja en!’-instelling?

Stip medewerkers kijken verder dan hun eigen leslokaal en school. Medewerkers werken vanuit een gezamenlijke doelstelling (de gezamenlijke doelen van Stip Hilversum en de doelen van de school) vanuit heldere rollen en verantwoordelijkheden. Initiatieven ontwikkelen, nascholing en verdieping van het vak zijn vanzelfsprekend. Medewerkers van Stip Hilversum zijn bereid om met enthousiasme en energie te vernieuwen en denken in oplossingen. Bij Stip maken we van een probleem een mogelijkheid. In plaats van een ‘ja maar’-cultuur gaan wij voor een ‘ja en!’-instelling!

Wil jij ook doelen en resultaten te behalen, zodat je het beste uit jezelf én jouw leerlingen kan halen? Herken jij je in bovenstaande punten? Solliciteer dan vandaag nog op een van de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Wil je meer weten  over Stip Hilversum als werkgever, kijk dan op : P&O Beleid
Altijd op de hoogte van de laatste vacatures?
Cees Schoon
"Ik ben zowel als leerkracht en als IB-er al bijna 30 jaar met veel plezier aan het werk. De werksfeer op de Fabritiusschool is erg prettig en de collegialiteit is prima. Binnen Stip hebben we een goed georganiseerd netwerk van IB-ers, waarbij veelvuldig gebruik wordt gemaakt van elkaars expertise."
IB-er op de Fabritiusschool
x

Stip Hilversum

Bestuurbureau

Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
t: 035 - 622 13 70
e: info@stiphilversum.nl
w: www.stiphilversum.nl

link naar scholen op de kaart
x

De Gooise Daltonschool

Daltononderwijs, tweetalig onderwijs (Engels en Nederlands)

Vuurvlindermeent 56
1218 GZ Hilversum
t: 035 - 691 24 46
e: directie@degooisedaltonschool.nl
w: www.degooisedaltonschool.nl

link naar scholen op de kaart
x

O.B.S. De Dubbeldekker

Intensief taalonderwijs (schakelklassen)

Oude Amersfoortseweg 196
1212 AL Hilversum
t: 035 - 685 17 76
e: directie@dedubbeldekker.nl
w: www.dedubbeldekker.nl

link naar scholen op de kaart
x

O.B.S. Elckerlyc


Van Hogendorplaan 1A
1215 EG Hilversum
t: 035 - 624 91 50
e: directie@elckerlycschool.nl
w: www.elckerlycschool.nl

link naar scholen op de kaart
x

Fabritiusschool

Hoofdlocatie

Fabritiuslaan 52
1213 CT Hilversum
t: 035 - 621 17 02
e: fhigler@fabritiusschool.nl
w: www.fabritiusschool.nl

link naar scholen op de kaart
x

Fabritiusschool

Nevenlocatie

Egelantierstraat 115
1214 EC Hilversum
t: 035 - 624 19 05
e: fhigler@fabritiusschool.nl
w: www.fabritiusschool.nl

link naar scholen op de kaart
x

Goudenregenschool


Goudenregenlaan 1
1214 NC Hilversum
t: 035 - 624 31 52
e: directie@goudenregenschool.nl
w: www.goudenregenschool.nl

link naar scholen op de kaart
x

IPS Hilversum

Rembrandtlaan site - main office and students aged 8 to 12
International Primary School

Rembrandtlaan 30
1213 BH Hilversum
t: 035 - 621 60 53
e: principal@ipshilversum.nl
w: www.ipshilversum.nl

link naar scholen op de kaart
x

IPS Hilversum

Frans Halslaan site - for students aged 4 to 8
International Primary School

Frans Halslaan 57A
1213 BK Hilversum
t: 035 - 693 06 41
e: principal@ipshilversum.nl
w: www.ipshilversum.nl

link naar scholen op de kaart
x

IPS Hilversum

Mondrian site - for all primary ages, 4 to 12
International Primary School

Minckelersstraat 36
1221 KH Hilversum
t: 035 - 303 71 63
e: principal@ipshilversum.nl
w: www.ipshilversum.nl

link naar scholen op de kaart
x

Jan van Rijckenborghschool

Kleinschalig betekenisvol onderwijs met aandacht voor de grote levensvragen

’s-Gravesandelaan 15-17
1222 SX Hilversum
t: 035 - 683 29 13
e: directie@jvrhilversum.nl
w: www.jvrhilversum.nl

link naar scholen op de kaart
x

Lelyschool


Lopes Diaslaan 85
1222 VC Hilversum
t: 035 - 642 09 80
e: directie@lelyschool.nl
w: www.lelyschool.nl

link naar scholen op de kaart
x

Lorentzschool

Hoofdlocatie
Daltononderwijs

Lorentzweg 135
1223 HN Hilversum
t: 035 - 685 58 23
e: directielorentz@obslorentzschool.nl
w: www.obslorentzschool.nl

link naar scholen op de kaart
x

Lorentzschool

Nevenlocatie
Daltononderwijs

Van het Hoffplein 2
1223 EG Hilversum
t: 035 - 685 30 21
e: directielorentz@obslorentzschool.nl
w: www.obslorentzschool.nl

link naar scholen op de kaart
x

Sterrenschool Hilversum

Kleinschalige school met oog voor talenten

Huygensstraat 35
1222 TJ Hilversum
t: 035 - 685 19 19
e: directie@sterrenschoolhilversum.nl
w: www.sterrenschoolhilversum.nl

link naar scholen op de kaart
x

Taalschool

Onderwijs voor nieuwkomers

Jan Blankenlaan 8
1222 SW HILVERSUM
t: 06-57939850
e: directie@dedubbeldekker.nl
w: www.taalschoolhilversum.nl

link naar scholen op de kaart
x

IKC Villa Vrolik


Harry Banninkstraat 3
1223 MP Hilversum
t: 035 642 60 20
e: directie@ikcvillavrolik.nl
w: www.ikcvillavrolik.nl

link naar scholen op de kaart
x

Violenschool

Nederlandstalig onderwijs en TPO (tweetalig onderwijs).

Violenstraat 3
1214 CJ Hilversum
t: 035 621 17 03
e: directie@violenschool.nl
w: www.violenschool.nl

link naar scholen op de kaart
x

Vondelschool


Schuttersweg 36
1217 PZ Hilversum
t: 035 - 621 16 16
e: directie@vondelschoolhilversum.nl
w: www.vondelschoolhilversum.nl

link naar scholen op de kaart
x

IKC De Wijde Blik

Kleinschalige school met oog voor talenten

Augustinushof 59
1216 LD Hilversum
t: 035 - 6216142
e: directie@ikcdewijdeblik.nl
w: www.ikcdewijdeblik.nl

link naar scholen op de kaart
x

De Windkanter

Vrije Schoolonderwijs

Oude Amersfoortseweg 198
1212 AL Hilversum
t: 035 - 685 17 76
e: directie@dewindkanter.nl
w: www.dewindkanter.nl

link naar scholen op de kaart