Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Cursus Positief Opvoeden voor Gescheiden Ouders - door Jeugd en Gezin/ 9-9-2020Versterk je vaardigheden en zelfvertrouwen als opvoeder na een scheiding


Jeugd en Gezin start woensdagavond 9 september met de eerste bijeenkomst van de cursus Positief Opvoeden voor Gescheiden Ouders. Andere avonden op 16, 23, 30 september en 7 en 28 oktober.

Vind je het moeilijk om de draad weer op te pakken na de scheiding? Om je kind te helpen bij het omgaan met de gevolgen hiervan? Om beter te communiceren met je ex-partner, zodat conflicten zoveel mogelijk worden voorkomen?

In deze cursus van zes bijeenkomsten leer je om te gaan met veranderingen als gevolg van de scheiding. Thema’s zijn het leren kennen van verschillende emoties, het ontwikkelen van het eigen probleemoplossend vermogen en het hanteren van conflicten. Je leert wat een goede balans is tussen werk, gezin en ontspanning. Ouders die deze cursus gevolgd hebben, ervaren meer grip op hun gevoel over de scheiding en een positief effect in de communicatie met de andere ouder.


Trainers:
Rebecca Moens, r.moens@jggv.nl/ 06 500 376 66
Anke Nieuwenhuizen,  a.nieuwenhuizen@jggv.nl/ 06 500 826 72

Adres:
Jeugd en Gezin, Edisonstraat 47, 1221 ET  Hilversum 

Aanmelden via: cursussen@jggv.nl 

Media
  • JGZ cursus ositief opvoeden-scheiding
Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl