Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Informatiebijeenkomst voor zij-instromers/ 8 septemberToe aan een carrièreswitch? Wil je overstappen naar een baan waar je er écht toe doet? Misschien is een baan als leerkracht in het basisonderwijs dan iets voor jou! 

Meld je aan voor de informatiebijeenkomst 8 september

Denk jij erover je te laten omscholen tot leerkracht? Laat je dan informeren over
over het zij-instroomtraject op onze openbare basisscholen.
Op dinsdag 8 september vertellen we je vanaf 19.30 uur graag over het zij-instroomtraject dat je bij ons kunt doorlopen. Wat zijn de mogelijkheden? Aan welke voorwaarden moet je voldoen? Hoe zou zo’n traject eruit zien? Past het beroep van leraar echt bij jou? De informatieavond zal plaatsvinden op een van onze locaties in Hilversum. 

Aanmelden via vacature@stiphilversum.nl. Na je inschrijving ontvang je (vanaf 17 augustus) informatie over de locatie in Hilversum.

Waar moet je aan voldoen?

Heb je minimaal een afgeronde HBO-opleiding en wil je graag aan de slag als leraar in het basisonderwijs, dan ben je van harte welkom op onze informatiebijeenkomst op 8 september a.s. 

Planning

Na de informatieavond wordt de eerste sollicitatieronde georganiseerd en de volgende ronde bestaat uit een meeloopstage op een van onze scholen. 

De sollicitatiegesprekken worden georganiseerd op:
- maandag 28 september in de middag 
- dinsdag 29 september in de ochtend 

In de week van 5-9 oktober wordt de meeloopstage ingepland. 

Wil je weten hoe het is om te starten als zij-instromer?

Lees dan de ervaringen van Nicky Theunissen. Nicky is de eerste zij-instromer die in juni 2020 het traject heeft afgerond! Lees meer over haar ervaringen via deze link.
Lees ook de column van Zij-instroomster Moniek Zuidema:Lees ook de column van zij-instroomster Moniek Zuidema:

Achtergrondinformatie over Stip Hilversum

Stip Hilversum is een organisatie van 15 openbare basisscholen op 19 verschillende locaties. De scholen hebben een divers onderwijsaanbod zodat ouders in Hilversum een bewuste keuze kunnen maken voor een school die past bij hun kind. Het onderwijs op de Stip-scholen varieert van tweetalig en internationaal onderwijs tot speciale onderwijsconcepten als Dalton, vrijeschool of Sterrenschool. Daarnaast variëren de scholen in samenstelling en grootte, van 72 tot 465 leerlingen. Elke school heeft nadrukkelijk een eigen gezicht en profiel. Er is dus altijd wel een werkplek die bij JOU past!
Kijk voor meer informatie over het openbaar basisonderwijs in Hilversum en al onze scholen op onze website: www.stiphilversum.nl 

In totaal zijn er inmiddels 7 zij-instromers bij onze Stip scholen gestart. Graag verwelkomen we jou in schooljaar 2020/2021! 

Media
  • Zij-instromer Twitter
  • zij-instromer
Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl