Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Feestelijk afscheid schooldirecteuren

In de laatste week van het schooljaar heeft Stip Hilversum afscheid genomen van drie schooldirecteuren. 

Carolien Haverkort
was de afgelopen twee jaar directeur van de Elckerlycschool. Helaas gaat zij ons nu al verlaten, omdat ze haar droom gaat verwezenlijken door zelf een huis te bouwen in Drenthe. Ze zal daarnaast als directeur aan het werk gaan op een integraal kindcentrum in Assen. 

Jeroen Jansen gaat na 17 jaar, waarvan 15 jaar als schooldirecteur, de Lorentzschool verlaten. Hij was na al die jaren op zoek naar een nieuwe uitdaging die hij vond in een Daltonschool in opbouw in Breukelen. Jeroen laat in Hilversum een prachtige school achter waar hij trots op mag zijn! 

Last but not least hebben we deze week feestelijk afscheid moeten nemen van Rob Weichelt, die 16 jaar als directeur verbonden was aan de Lelyschool. Rob zegt na 43 jaar het onderwijs gedag om te gaan genieten van zijn pensioen. Onder Rob's leiding is de Lelyschool uitgegroeid tot een school waar leerlingen met plezier naar school gaan, zich veilig voelen en waar de resultaten heel hoog zijn! 
In een interview met de Gooi- en Eembode valt nog meer te lezen over de onderwijscarrière van Rob Weichelt en over hetgeen hij met de Lelyschool heeft bereikt. Zie artikel afscheid directeur lelyschool.pdf

Na de zomervakantie zullen wij de nieuwe directeuren van deze drie scholen voorstellen. 


Media
  • afscheid lelyschool
Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl