Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Tijdelijke sluiting scholen Stip Hilversum i.v.m. coronavirus (incl. updates)

update 1 april 14 uur

Het kabinet heeft besloten de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan voor het onderwijs te verlengen tot en met de meivakantie. Dat betekent dat de 15 basisscholen van Stip Hilversum in ieder geval tot en met 5 mei gesloten blijven. Op 21 of 22 april moet er meer duidelijk worden over de situatie na 5 mei.

Ouders en medewerkers van de openbare Stip-scholen hebben vandaag onderstaande brief ontvangen:
brief maatregelen coronavirus Stip Hilversum_1april2020.pdf

update 18 maart 16 uur

De gemeente Hilversum heeft de informatie voor ouders met betrekking de opvang van kinderen tijdens de coronacrisis op een rijtje gezet. Het gaat daarbij om opvang tijdens en na schooltijd. In de bijlage hieronder vindt u die brief.

Bijlage: Informatie voor ouders met betrekking tot noodopvang van kinderen in de gemeente Hilversum.pdf

update 15 maart 18 uur

Vanaf morgen, maandag 16 maart 2020, zullen in Nederland alle basisscholen de deuren sluiten om de verspreiding van het coronavirus verder te beperken en om de gezondheid van leerlingen en onderwijspersoneel niet verder in gevaar te brengen. Deze rigoureuze maatregel geldt vooralsnog tot 6 april.

Ook de 15 basisscholen van Stip Hilversum sluiten vanaf morgen voor de komende drie weken de deuren. In de bijlage hieronder kunt u de brief lezen die vandaag, zondag 15 maart, aan alle ouders en medewerkers is verstuurd.

Bijlage: brief sluiting scholen_15maart2020_ouders.pdf

 

Media
  • logo stip
Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl