Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Lezing in Stip Academie over leesmotivatie en thuis oefenen met lezen

Update 16 januari:
De lezing van donderdag 23 januari a.s. over onder andere de ondersteunende rol van ouders bij het (leren) lezen van kinderen blijkt populair te zijn en is nu al helemaal volgeboekt! Aanmelden heeft dus helaas geen zin meer. Wie weet organiseren we rond dit thema volgend schooljaar weer een lezing in de Stip Academie.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het nieuwe jaar gaat meteen goed van start op donderdagavond 23 januari 2020 met een lezing over hoe ouders en leerkrachten kinderen nog meer kunnen stimuleren om te gaan lezen en over hoe je het beste - thuis én op school - kunt oefenen met lezen.

Wilt u op een leuke, ontspannen en goede manier met kinderen samen oefenen met lezen? Op 23 januari (19.30 uur) komt Leontine le Blanc van Leesadvies, specialist in leesonderwijs, vertellen en laten zien hoe u met uw leerling of kind kunt oefenen met (leren) lezen. Dit kan thuis of op school naast de al gebruikte methode. Leontine laat werkvormen en materialen zien en daarnaast krijgt u informatie over leesniveaus en leesmotivatie. Ook laat ze zien welke leuke en goede boeken, websites en apps er zijn voor beginnende en gevorderde lezers. Het wordt een leerzame avond vol praktische informatie en tips.

Ouders en stagiaires kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar: academies@derolfgroep.nl, voorzien van de titel en datum van de lezing. Meld u tijdig aan, want het aantal plaatsen beperkt. Leerkrachten en andere personeelsleden van Stip Hilversum melden zich aan via https://stip.mijneigenacademie.nl/arrangements/3289/
De lezingen vinden altijd plaats op het bestuurskantoor van Stip Hilversum aan de Oude Enghweg 2, in het centrum van Hilversum.

Datum: donderdag 23-01-2020
Locatie: STIP: Oude Enghweg 2, 1217 JC Hilversum
Tijdstip: 19:30 tot 21:00, koffie/thee vanaf 19:15u
Gratis toegang, wel graag vooraf aanmelden

Media
  • lezen2
Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl