Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Gratis griepprik medewerkers Stip Hilversum

De wintermaanden staan weer voor de deur en als geen ander weet u dat dit de maanden zijn waarin de griep om zich heen grijpt. GGD Gooi en Vechtstreek biedt daarom in samenwerking met Stip Hilversum de mogelijkheid tot het halen van een gratis griepprik voor onderwijs- en onderwijsondersteunend personeel van de openbare Stip-scholen. Het halen van een griepprik is uiteraard op vrijwillige basis.

Griepprik informatie

De griepprik kan door medewerkers van Stip Hilversum gratis worden gehaald. Effectieve bescherming wordt alleen geboden wanneer de griepprik voor eind november wordt gehaald. Het halen van de griepprik is altijd op vrijwillige basis. Alhoewel docenten medisch gezien niet tot een zogenaamde risicogroep behoren, kan de griepprik wel zorgen voor een minder zwaar verloop van de ziekte, of het verloop korter maken. Meer informatie over de griepprik vindt u op de website van het RIVM.

Hoe kan de griepprik worden gehaald?

De gratis griepprik kan als medewerker van het onderwijs in de Gooi en Vechtstreek zonder afspraak op een van onderstaande momenten gehaald worden bij de GGD Gooi en Vechtstreek,  Burgemeester de Bordesstraat 80 in Bussum (op loopafstand van NS-station Bussum-Zuid). Vergeet niet het identiteitsbewijs of rijbewijs mee te nemen.

Prikmomenten:

Leerkrachten en overig personeel van Stip Hilversum kan van maandag 18 tot en met vrijdag 22 november van 13.00 tot 17.00 uur bij de GGD Gooi en Vechtstreek terecht voor de gratis griepprik. Iedere medewerker van Stip Hilversum heeft hierover een persoonlijke mail ontvangen.

Kortom:

Wanneer: maandag 18 t/m 22 november tussen 13.00u en 17.00u

Waar: GGD Gooi en Vechtstreek (Afdeling (reis)vaccinaties), Burgemeester de Bordesstraat 80 te Bussum

Kosten: gratis voor medewerkers van Stip Hilversum (graag wel naam en schoolnaam vermelden, zodat de factuur naar Stip Hilversum kan)

Meenemen: geldig legitimatiebewijs en eventueel ingevulde gezondheidsverklaring; deze in te vullen gezondheidsverklaring ligt klaar op het regiokantoor

 

Media
  • griepprik_griep_ouderenzorg
Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl