Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Informatiebijeenkomst zij-instroom leerkrachten

Onderwijsbestuur STIP Hilversum organiseert 16 oktober 2019 een informatiebijeenkomst voor zij-instromers

Toe aan een carrièreswitch? Wil je overstappen naar een baan waar je er echt toe doet? Dichter bij je werkelijke ''why'' komen? Misschien is een baan als leerkracht in het basisonderwijs dan iets voor jou! In schooljaar 2018-2019 zijn 5 enthousiaste zij-instromers bij Stip Hilversum gestart. Lees meer over de ervaringen van onze zij-instromer Nicky via deze link: https://www.vosabb.nl/wp-content//uploads/2019/02/Artikel-zij-instroom-feb2019.pdf Ook dit schooljaar hopen wij weer nieuwe zij-instromers te verwelkomen binnen onze stichting!

Graag informeren wij belangstellenden, die zich willen laten omscholen tot leerkracht op een van onze openbare basisscholen, met alle plezier over ons zij-instroomtraject.
Op woensdag 16 oktober a.s. vertellen we je vanaf 19.30 uur graag over het zij-instroomtraject dat je bij ons kunt doorlopen. Wat zijn de mogelijkheden? Aan welke voorwaarden moet je voldoen? Hoe zou zo’n traject eruit zien? Past het beroep van leraar echt bij jou?

Heb je minimaal een afgeronde HBO-opleiding en wil je graag aan de slag als leraar in het basisonderwijs, dan ben je van harte welkom op onze informatiebijeenkomst op 16 oktober a.s. Ga in gesprek met onze directeuren, P&O adviseur en andere zij-instromers. De bijeenkomst vindt plaats op het bestuurskantoor van Stip Hilversum aan de Oude Enghweg 2 in Hilversum.

De sollicitatiegesprekken worden georganiseerd op woensdag 30 oktober en vrijdag 1 november  in de ochtend en in de week van 4-8 november worden de twee meeloopdagen ingepland. Kijk voor meer informatie over het openbaar basisonderwijs in Hilversum en al onze scholen op www.stiphilversum.nl.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan door een mail inclusief cv en motivatie te sturen naar vacature@stiphilversum.nl.

Informatiebijeenkomst Zij-instroomtraject
- Datum: woensdag 16 oktober 2019
- Tijd: 19.30 - 21.30; vanaf 19.15 welkom voor thee of koffie
- Locatie: Bestuurskantoor STIP Hilversum, Oude Engweg 2, 1217 JC Hilversum
- Parkeren kan voor of achter het kantoorpand of in de City Parking aan het Noordse Bosje.
- Het bestuurskantoor is ook goed per fiets of te voet bereikbaar.
- Graag vooraf aanmelden via vacature@stiphilversum.nl 

Media
  • foto zij-instroom
Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl