Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Nieuwe directeuren Stip Hilversum

Zoals ieder jaar vinden er ook aan het eind van dit schooljaar weer wijzigingen plaats in personeelsbestand van de Hilversumse Stip-scholen. Sommige leerkrachten gaan met pensioen of verhuizen naar een school dichter bij hun woonplaats. Ook bij directeuren vinden er ieder jaar mutaties plaats. Dit schooljaar krijgen vier openbare Stip-scholen een nieuwe directeur. De vacatures zijn op twee scholen ontstaan doordat de interim-termijn afliep; op één school is de huidige directeur extern op zoek naar ander werk en op een andere school ontstond de vacature door een interne verschuiving. Gelukkig ontvingen we veel reacties op de gepubliceerde vacatures, zodat we voor iedere school ruime keuze hadden uit geschikte kandidaten.


Goudenregenschool Kerkelanden
Nick Homan wordt komend schooljaar de nieuwe directeur van de Goudenregenschool aan de Augustinushof in Kerkelanden. Nick was de afgelopen jaren in verschillende groepen als leerkracht werkzaam; sinds 2017 was hij ook locatiedirecteur van twee kleine basisscholen in Loosdrecht en Nigtevecht. Nick, woonachtig in Hilversum, heeft vorig jaar de opleiding tot Schoolleider Basisbekwaam met succes afgerond en is nu bezig met de opleiding Schoolleider Vakbekwaam. Naast zijn werk in het onderwijs, is Nick ook actief in het produceren van musicals en voorstellingen voor kinderen. We hopen dat we op de Goudenregenschool ook van die kennis van hem gebruik kunnen maken.


OBS De Dubbeldekker
Na de zomer zal Jacqueline van den Bor de schooldirecteur van OBS De Dubbeldekker worden (incl. de groepen voor nieuwkomers in Hilversum en Huizen). Jacqueline heeft een brede onderwijsachtergrond, onder andere als leerkracht, ze studeerde Onderwijskunde en heeft gedurende ruim tien jaar aan verschillende multiculturele scholen leiding mogen geven. De laatste jaren heeft zij daarnaast als onderwijsadviseur op meerdere scholen gewerkt, onder andere ook voor een school in Gambia. 
Jacqueline staat te popelen om te beginnen: zij heeft een enorme drive om De Dubbeldekker, inclusief de COBO-groepen, verder te helpen in de ontwikkeling.


Elckerlycschool Schuttersweg
Anna van Hiele
wordt vanaf augustus de nieuwe directeur van de Elckelyc, locatie Schuttersweg. Anna was de afgelopen jaren werkzaam op de universiteit en hogeschool van Leiden, waarbij zij o.a. docent en coördinator op de Academische Pabo was. In die rol begeleidde en beoordeelde ze ook pabo-studenten tijdens hun stages op verschillende basisscholen. Anna is al bekend met Stip Hilversum: tijdens haar opleiding tot schoolleider heeft ze twee jaar geleden een half jaar op de Goudenregenschool (locatie Goudenregenschool) stage gelopen. Ze heeft toen ook al in het overleg met alle directeuren van Stip Hilversum meegedraaid. 
Overigens zal binnenkort de nieuwe naam van deze locatie van de Elckerlycschool worden onthuld! 


Sterrenschool Hilversum

Na de zomer verhuist de Sterrenschool naar een splinternieuw, duurzaam schoolgebouw aan de Huygensstraat in het centrum van Hilversum. De school zal niet alleen een groot aantal nieuwe leerkrachten verwelkomen, maar ook een nieuwe directeur. Deze vacature hebben we intern opgelost met Reinier van Milligen. Reinier heeft een brede onderwijsachtergrond, onder andere ook als leerkracht in het speciaal onderwijs, en is de laatste jaren directeur geweest van de Elckerlycschool Schuttersweg, een van de scholen van Stip Hilversum. Wij denken dat hij rust en stabiliteit in de school kan brengen en ervoor kan zorgen dat de school zich de komende jaren weer verder ontwikkelt. 

Wij heten alle nieuwe schooldirecteuren van harte welkom en wensen hen veel succes in hun nieuwe werkomgeving!
  


Media
  • welkom
Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl