Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Informatiebijeenkomst zij-instroom leerkrachten

Onderwijsbestuur STIP Hilversum organiseert 19 nov. informatiebijeenkomst voor zij-instromers

Toe aan een carrièreswitch? Wil je overstappen naar een baan waar je er echt toe doet? Dichter bij je werkelijke ''why'' komen? Misschien is een baan als leerkracht in het basisonderwijs dan iets voor jou!

Graag informeren wij belangstellenden, die zich willen laten omscholen tot leerkracht op een van onze openbare basisscholen, met alle plezier over het zgn. zij-instroomtraject bij Stip Hilversum. 
Op maandag 19 november a.s. vertellen we je vanaf 19.30 uur graag over de zij-instroomopleiding die je bij ons kunt krijgen. Wat zijn de mogelijkheden? Aan welke voorwaarden moet je voldoen? Hoe zou zo’n traject eruit zien? Past het beroep van leraar echt bij jou?

Heb je minimaal een afgeronde HBO-opleiding en wil je graag aan de slag als leraar in het basisonderwijs, dan ben je van harte welkom op onze informatiebijeenkomst op 19 november a.s. Ga in gesprek met onze directeuren, P&O adviseurs en andere zij-instromers. De bijeenkomst vindt plaats op het bestuurskantoor van Stip Hilversum aan de Oude Enghweg 2 in Hilversum.

Aan het einde van de bijeenkomst kun je je inschrijven voor een selectiegesprek. Deze gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 28 en donderdag 29 november 2018 tijdens kantoortijden.

Kijk voor meer informatie over het openbaar basisonderwijs in Hilversum en al onze scholen op www.stiphilversum.nl 
Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan door een mail inclusief cv te sturen naar vacature@stiphilversum.nl 

Informatiebijeenkomst Zij-instroomtraject
- Datum: maandag 19 november 2018
- Tijd: 19.30 - 21.30; vanaf 19.15 welkom voor thee of koffie
- Locatie: Bestuurskantoor STIP Hilversum, Oude Engweg 2, 1217 JC Hilversum
- Parkeren kan voor of achter het kantoorpand of in de City Parking aan het Noordse Bosje (uitrijdkaarten beschikbaar). Het bestuurskantoor is ook goed per fiets of te voet bereikbaar.
- Graag vooraf aanmelden via vacature@stiphilversum.nl Media
  • 111
Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl