Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Gratis griepprik leerkrachten Regio Gooi en Vechtstreek

De wintermaanden staan weer voor de deur en als geen ander weet u dat dit de maanden zijn waarin de griep om zich heen grijpt. Het ziekteverzuim onder onderwijspersoneel loopt vooral in deze periode op. Regio Gooi en Vechtstreek biedt daarom de mogelijkheid tot het halen van een gratis griepprik voor onderwijs- en onderwijsondersteunend personeel van het Primair en Voortgezet onderwijs. Met dit gebaar wil de Regio Gooi en Vechtstreek en de GGD ondersteuning bieden aan de problemen die u, docenten en leerlingen ondervinden ten gevolge van de griep. Het halen van een griepprik is uiteraard op vrijwillige basis.

Griepprik informatie

De griepprik kan gratis, maar wel vóór eind november, worden gehaald. Effectieve bescherming wordt alleen geboden wanneer de griepprik voor deze periode wordt gehaald. Het halen van de griepprik is altijd op vrijwillige basis. Alhoewel docenten medisch gezien niet tot een zogenaamde risicogroep behoren, kan de griepprik wel zorgen voor een minder zwaar verloop van de ziekte, of het verloop korter maken. Meer informatie over de griepprik vindt u op de website van het RIVM.

Hoe kan de griepprik worden gehaald?

De gratis griepprik kan als medewerker van het onderwijs in de Gooi en Vechtstreek zonder afspraak op een van onderstaande momenten gehaald worden bij de GGD Gooi en Vechtstreek,  Burgemeester de Bordesstraat 80 in Bussum (op loopafstand van NS-station Bussum-Zuid). Vergeet niet het identiteitsbewijs of rijbewijs mee te nemen.

Prikmomenten:

Woensdag 14 november tussen 14:00 uur en 17:00 uur

Vrijdag 16 november tussen 13:00 uur en 15:00 uur

Woensdag 21 november tussen 14:00 uur en 17:00 uur

Media
  • griepprik_griep_ouderenzorg
Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl