Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Rookvrije Stip-scholen

In juni hebben Stip Hilversum en alle aangesloten openbare basisscholen in Hilversum (plus de Taalschool Huizen) - samen met zo'n 30 andere onderwijs-, kinderopvang-, zorg- en sportorganisaties én alle gemeenten uit de regio - het Convenant 'Naar een Rookvrije Generatie Gooi en Vechtstreek' ondertekend.
Van alle leerkrachten, medewerkers én ouders verwachten we dat zij het goede voorbeeld aan de kinderen geven door niet te roken op de schoolpleinen en in de verdere omgeving van onze scholen. Gelukkig is dit op de meeste scholen al sinds lange tijd de gewoonste zaak van de wereld. En vanzelfsprekend is roken in school ook al lange tijd verboden.
Binnenkort zullen op alle schoolpleinen bordjes geplaatst worden dat deze speelplekken rookvrij zijn. Ook andere basisscholen en scholen uit het voortgezet onderwijs zullen hun pleinen rookvrij maken.

De GGD Gooi en Vechtstreek heeft een informatieve animatiefilm laten maken waarin wordt uitgelegd waarom we ons inzetten voor een rookvrije omgeving voor alle kinderen in Gooi en Vechtstreek. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=Ozpblc6D3RY&feature=youtu.be
Media
  • rook
Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl