Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

E-learning voor leerkrachten via Stip Academie

E-learning: een vernieuwende vorm van nascholing voor leerkrachten Stip Hilversum

 

Geen dag is hetzelfde voor jou als leerkracht in het primair onderwijs. Een volle klas met kinderen vergt veel flexibiliteit en energie. Ook het voorbereiden van lessen en het bijhouden van het vak, vergt het nodige van jullie als professional.

Nascholing wordt vaak op school of binnen de Stip Academie aangeboden, op vooraf bepaalde momenten. Maar misschien wil jij als leerkracht ook graag op een zelf gekozen moment individueel een scholing volgen. Dat kan! Klass-e! brengt via de Stip Academie een uniek nascholingsconcept dat perfect aansluit op de wensen van jou als leerkracht van een van de Stip-scholen. Bijhouden van het vak op een tijd en plaats dat jezelf het best schikt.

De onderwerpen waaruit je kunt kiezen zijn:
- Ik zie, ik zie disleksie
- ADHD en ander opvallend gedrag 
- Regie over sociale media 
- Het kinderbrein
- Hoogbegaafd en nog veel te leren
- Van feedback naar feedforward
- Houd jongens bij de les

Bij deze E-learning gebruik je niet alleen je computer, maar ontvang je ook een prachtig uitgevoerd papieren cahiers met aanvullende informatie. De e-learning met bijpassende toets kan gevolgd worden op de computer, de smartphone of tablet.

Per schooljaar ontvang je verschillende boekjes en krijg je ook toegang tot alle (ook eerder uitgebrachte) e-learnings. Je kunt er zelf voor kiezen om één of meerdere onderwerpen te doen.

Aan het einde van de e-learning volgt een eindtoets waarmee je - bij voldoende resultaat - vijf nascholingspunten verdient. Daarvoor wordt een certificaat verstrekt.

Kijk op http://stip-academie.nl/workshops/detail/30 voor het complete programmaoverzicht en schrijf je als leerkracht van Stip Hilversum kosteloos in.

 

 

 

Media
  • academie.jpg
Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl