Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Interim-directeur voor Gooise Daltonschool

Per januari zal Maurice van Kouwen, directeur van de Gooise Daltonschool in de Hilversumse Meent, de school gaan verlaten omdat hij een andere baan heeft aanvaard bij een uitgeverij van schoolboeken.

Maurice heeft de afgelopen jaren laten zien een capabele schooldirecteur te zijn; met brede steun van het team en de ouders is hij erin geslaagd de Gooise Daltonschool weer nieuwe energie en elan te geven.

 

Vanaf januari 2018 tot de zomervakantie zal Jacobien Flier als interim-directeur van de Gooise Daltonschool opereren. Jacobien is een ervaren (interim-)schoolleider die al eerder als interim op een van de scholen van Stip Hilversum heeft gewerkt.

Na de kerstvakantie zal – in samenspraak met het team en de medezeggenschapsraad van de Gooise Daltonschool – een start worden gemaakt met de procedure om tot een definitieve invulling van de ontstane vacature te komen.
Tegelijkertijd zal ook de procedure starten voor de opvolging van Jos van Gangelen, die in de zomer met pensioen gaat als directeur van de Elckerlycschool.

Media
  • gooise20dalton20tekeningen20def.png
Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl