Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Santa Run Hilversum 16 december met leerlingen Stip-scholen

Ieder jaar organiseert de Rotaryclub Hilversum de Santa Run Hilversum, waarbij jong en oud, verkleed als kerstman, een parcours door het centrum van Hilversum (hard-)lopen. Dit jaar vindt deze Santa Run plaats op zaterdag 16 december, start om 16 uur op de Kerkbrink. Ook bij de komende Santa Run zullen weer veel leerlingen van de openbare Stip-scholen deelnemen.

De opbrengst van deze feestelijk happening gaat altijd naar twee goede doelen. Dit jaar is een deel van de opbrengst bedoeld voor de Nierstichting; het andere deel van de opbrengst wordt gebruikt om Hilversumse kinderen meer in beweging te brengen. Met het geld van de Santa Run zullen een aantal openbare speelpleinen in Hilversum voorzien worden van extra speelmogelijkheden.
Omdat de schoolpleinen van de Stip-scholen voor iedereen toegankelijk zijn, kunnen kinderen zowel tijdens de schooltijden als daarna van de verschillende opties gebruik maken, verspreid door heel Hilversum. Uitgangspunt hierbij is dat kinderen meer buiten spelen, meer bewegen en vooral ook samen plezier maken.

Wil je meedoen aan de gezellige Santa Run op 16 december? Meld je dan aan via www.hilversum.rotarysantarun.nl  Rechtsboven in de hoek staat het veld ‘deelnemen’ om aan te klikken en je aan te melden.

Media
  • SantaRun-groot-1-van-1-1.jpg
Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl