Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Darttoernooi


Let’s Play darts.

Hierbij nodigen we alle personeelsleden van Stip uit om mee te doen aan het derde darttoernooi van Stip. Het darttoernooi waar iedereen aan mee kan doen, ongeacht je ervaring met het spel!

Het toernooi zal plaatsvinden op donderdag 5 april, tussen 16.00 en 19.00 uur in de gymzaal van de Lorentzschool. Deze wordt omgetoverd tot een “darthol”. De zaal is verduisterd, er is muziek en er zijn sta-en zitplekken voor publiek en spelers. We leggen deze keer een vloer in de gymzaal zodat de hapjes en de drankjes in de zaal genuttigd kunnen worden.

We gebruiken het format van afgelopen jaar. Dat gaat snel en is goed bevallen. Er wordt  in tweetallen gespeeld; de even vakken hoeven slechts één keer geraakt te worden. Elke deelnemende school (minimaal 4 deelnemers) krijgt een dartbord met ophangsysteem om het bord in de gymzaal of speelzaal te kunnen bevestigen.  

Rond 18.00 uur zal er een korte pauze zijn met voor iedereen een warme versnapering. Rond 19.00 uur spelen we de finale op het speciale podium.

Zorg dat je er ook bij bent en vul het inschrijfformulier in dat op de website van Stip Hilversum staat. Dit kan tot en met vrijdag 30 maart 2018.

 

 

Bij ieder dartbord is een setje dartpijlen aanwezig. Mocht je zelf dartpijlen hebben dan mogen deze natuurlijk meegenomen worden. Wil je dartpijlen aanschaffen dan kan dit voor € 6,- bij Bol.com (https://www.bol.com/nl/l/speelgoed/hobby-creatief-spelkamer-darten-dartpijlen/N/19521/sort/product_prijs0/index.html).

 


Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl