Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

STIP daagt je uit om mee te doen aan de Cityrun 2021... Editie 2020 afgelast

Update 26 maart
Helaas zal de Hilversum City Run dit jaar vanwege de corona-crisis niet doorgaan. Gewoon in training blijven voor de Cityrun in 2021!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op zondag 17 mei 2020 wordt de jaarlijkse Cityrun’ gehouden in Hilversum. Jij kunt hier namens STIP Hilversum (weer) aan mee doen!

 

Zoals voorgaande jaren kun je als werknemer van STIP samen met de collega’s van je eigen en/of andere scholen van STIP aan de start verschijnen voor de 5 of 10 kilometer.

Wij zullen ervoor zorgen dat alle deelnemers vanuit STIP herkenbaar zijn in een mooi shirt. We starten vanuit het hoofdkantoor waar je je eventueel kunt omkleden en persoonlijke spullen kunt achterlaten en willen na afloop nog een keer gezamenlijk proosten op onze prestatie.

 

Om deel te nemen aan de Cityrun hoef je geen hardloper of professioneel atleet te zijn. Ook als je dat niet bent kun je met enige voorbereiding gezond en wel de finish halen. Download hier het hardloopschema voor beginners. Met dit schema bouw je in een periode van circa 12 weken conditie op voor een afstand van 5 kilometer.

Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen. Dit kan tot 18 maart 2020.

 

 

 

Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl