Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

STIP daagt je uit om mee te doen aan de Cityrun 2019

 

Op zondag 14 april 2019 wordt de jaarlijkse ‘Spieren voor Spieren City Run’ gehouden in Hilversum. Jij kunt hier namens STIP Hilversum (weer) aan mee doen!

 

Zoals voorgaande jaren kun je als werknemer van STIP samen met de collega’s van je eigen en/of andere scholen van STIP aan de start verschijnen voor de 5 of 10 kilometer. Als deze afstand toch iets te veel is dan is de estafette onderdeel misschien heel interessant!  Je kunt je daar samen met 3 andere collega's voor opgeven, ieder zal dan 2,5 km lopen.
Je kunt je als team opgeven voor de estafette door een mail te sturen naar ehortulanus@stiphilversum.nl. Geef hierbij ook aan wie er gaan lopen.

Wij zullen ervoor zorgen dat alle deelnemers vanuit STIP herkenbaar zijn in een mooi shirt. We starten vanuit het hoofdkantoor waar je je eventueel kunt omkleden en persoonlijke spullen kunt achterlaten en willen na afloop nog een keer gezamenlijk proosten op onze prestatie.

 

Om deel te nemen aan de City Run hoef je geen hardloper of professioneel atleet te zijn. Ook als je dat niet bent kun je met enige voorbereiding gezond en wel de finish halen. Download hier het hardloopschema voor beginners. Met dit schema bouw je in een periode van circa 12 weken conditie op voor een afstand van 5 kilometer.

Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen. Dit kan tot 8 maart 2019.
LET OP: inschrijven voor de estafette gaat, zoals hierboven beschreven, via ehortululanus@stiphilversum.nl

 

 

 

Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl