Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Huisvesting

Onze scholen zijn gehuisvest in goed onderhouden gebouwen. De gebouwen worden ter beschikking gesteld door de gemeente Hilversum. Een aantal heeft een monumentale status. Deze zijn ontworpen door de bekende architect Dudok.
STIP Hilversum is verantwoordelijk voor het zogenaamde klein onderhoud. De gemeente voor het grote onderhoud. Met ingang van januari 2015 is de volledige onderhoudstaak, incl. buitenonderhoud overgedragen aan het bestuur. Gemeente blijft verantwoordelijk voor nieuwbouw en renovatie van schoolgebouwen.

In de zomer van 2017 is de nevenvestiging van de Lorentzschool (Villa Lorentz) naar een prachtig, nieuw schoolgebouw in de nieuwe uitbreidingswijk Anna's Hoeve verhuisd. De school heeft - in samenwerking met Bink Kinderopvang - de vorm van een Integraal Kindcentrum gekregen.

In de zomer van 2019 is de Sterrenschool Hilversum naar een nieuw schoolgebouw verhuisd aan de Huygensstraat/Leeuwenhoekstraat. Een circulair, duurzaam schoolgebouw met een prachtig natuurspeelplein, een gebouw dat in 2020 werd genomineerd voor het meest duurzame gebouw van Nederland.

 










































Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl