STIP doet weer mee aan de City Run! Doe jij ook mee?

 

Op zondag 15 april 2018 wordt de jaarlijkse ‘Spieren voor Spieren City Run’ gehouden in Hilversum. Jij kunt hier namens STIP Hilversum (weer) aan mee doen!

 

Het afgelopen jaar hebben we als STIP voor de vierde keer meegedaan aan de Business Run door Hilversum heen. Dat was een enorm succes met maar liefst 21 deelnemers vanuit STIP! In 2018 willen we opnieuw meedoen en we hopen dat er weer veel deelnemers bij de start zullen staan.

 

Zoals voorgaande jaren kun je als werknemer van STIP samen met de collega’s van je eigen en/of andere scholen van STIP aan de start verschijnen voor de 5 of 10 kilometer. Als deze afstand toch iets te veel is dan is het nieuwe onderdeel misschien heel interessant!  Het nieuwe onderdeel is: DE ESTAFETTE!. Je kunt je daar samen met 3 andere collega's voor opgeven, ieder zal dan 2,5 km lopen. Je kunt je opgeven voor de estafette door een mail te sturen naar cbezuur@stiphilversum.nl. Geef hierbij aan wie er gaan lopen.

Wij zullen er voor zorgen dat alle deelnemers vanuit STIP herkenbaar zijn in een mooi shirt. We starten vanuit het hoofdkantoor waar je je eventueel kunt omkleden en persoonlijke spullen kunt achterlaten en willen na afloop nog een keer gezamenlijk proosten op onze prestatie.

 

Om deel te nemen aan de City Run hoef je geen hardloper of professioneel atleet te zijn. Ook als je dat niet bent kun je met enige voorbereiding gezond en wel de finish halen. Download hier het hardloopschema voor beginners. Met dit schema bouw je in een periode van circa 12 weken conditie op voor een afstand van 5 kilometer. Zorg dat je er ook bij bent en vul direct het inschrijfformulier in! Dit kan tot  8 maart 2018.
LET OP: inschrijven voor de estafette gaat via cbezuur@stiphilversum.nl

 

 

 

Contact
STIP Hilversum
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
T (035) 622 13 70
E info@stiphilversum.nl